چهارشنبه 3 بهمن 1397  
English خانه تماس با ما نقشه سایت







شرح وظایف و فعالیتهای واحد بهداشت محیط

1- پاسخگویی به استعلام های ادارات و اتحادیه ها

2- رسیدگی به شکایات در زمینه های مختلف بهداشتی دریافتی از طریق سامانه فوریتهای بهداشتی وزارت بهداشت و تلفن پیامگیر شبانه روزی

3- اقدامات بهداشتی اضطراری هنگام وقوع بلایای طبیعی؛

4- شرکت در طرحهای ملی و کشوری جهت هماهنگی لازم برای پیشبرد اهداف بهداشتی؛

5- تجزیه و تحلیل آمار و شاخصهای بهداشت محیط بر اساس بازدید از اماکن

6- بازدید و کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی بصورت شبانه روزی وهمچنین در تعطیلات ایام نوروز در قالب بسیج سلامت نوروزی

7- طرح تشدید و بهبود وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی در ساعات غیر اداری

8- تشدید بازدید در ماه مبارک رمضان

9- تشدید بازدید در ایام محرم از مساجد و تکیه ها

10- تشدید بازدید از مساجد در دهه غبار روبی مساجد

11- همکاری با شهرداری و نیروی انتظامی در برخورد با دستفروشان موادغذایی

12-  کنترل بهسازی و بهداشت مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی؛

13- کنترل آب آشامیدنی مناطق تحت پوشش از نظر میکروبی و شیمیایی و به صورت متناوب و اطمینان از سلامت آب منطقه و اعلام نتایج به ارگانهای مربوطه؛

14- کلرسنجی روزانه و ثبت آن در پرونده کلرسنجی با قید مشخصات ایستگاه کلرسنجی و اعلام نتایج به شبکه بهداشت و ارگانهای مربوطه و در صورت لزوم گندزدایی آب؛

15- کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد بر اساس دستورالعملهای مربوطه؛

16- اجرای طرح یکنواخت سازی ماده 13 مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و اخذ مجوز تعطیل اماکن و مراکز از شبکه بهداشت و درمان جهت تعطیلی آنها؛

17-  معرفی پیشه وران به آزمایشگاه و صدور کارت معاینه پزشکی جهت آنها طبق دستورالعملهای صادره؛

18- پلمپ و جلوگیری از فعالیت مراکز و اماکن غیر بهداشتی

19-  بازدید از مدارس و مراکز آموزشی و مهد کودکها؛

20- نظارت بر توزیع بهداشتی شیر مدارس

21- بازدید از استخرهای شنا و حمامهای سونا؛

22- بازدید از آزمایشگاهها، مراکز بهداشتی درمانی، مطب ها و بیمارستانها از نظر وضعیت بهداشت محیط؛

23- بازدید از پارکها، ورزشگاهها، ترمینالها و میادین میوه و تره بار،پمپ بنزین و تشکیل پرونده بهداشتی واعلام به سازمانها و مسئولین ذیربط و پیگیری تا حصول نتیجه مطلوب؛

24-  بررسی کنترل فاضلاب، زباله، هوا، منابع آلوده کننده آنها و مکاتبه با ارگانهای مربوطه؛

25-  سنجش ید در نمکهای خوراکی یددار بطور روزانه و نمونه برداری از نمکهای ید دار و ارسال به آزمایشگاه؛

26- مبارزه با حشرات و جوندگان ضمن بررسی کانونهای آلوده و برآورد میزان سم مورد نیاز با توجه به میزان آلودگی و نظارت بر سم پاشی توأم با آموزشهای لازم و طعمه گذاری؛

27- مبارزه با مصرف دخانیات در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی

28-  بازدید از اماکن متبرکه و مساجد طبق دستورالعملها مربوطه؛

29- کنترل بهداشتی اردوگاهها و زندانها جهت ساماندهی وضعیت بهداشتی آنها؛

30- نیاز سنجی و اجرای برنامه های آموزشی

31-  آموزش بهداشت جهت کلیه رده ها توام با فعالیتهای روزمره به طور چهره به چهره؛

32-  آموزش بهورزان خانه های بهداشت در زمینه بهداشت محیط ومواد غذائی

33- آموزش رابطین بهداشتی که از بین مردم در سطح شهر انتخاب می شوند

34- عملیات بهداشت محیط روستاها و کمک جهت رفع معضلات بهداشتی روستاها از قبیل ساخت سرویس های بهداشتی و ...

 

 

در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved