معرفی بخشهای واحد فناوری اطلاعات

واحد فناوری اطلاعات بیمارستان والفجر  با تلاش شبانه روزی روند انجام کارها در بیمارستان را در بحث پذیرش بیمار از بدو ورود تا زمان ترخیص آن از حالت دستی به حالت مکانیزه مبدل نموده است. لازم به ذکر است که در این مدت واحدهای اداری بیمارستان نیز علاوه بر واحدهای درمانی روند انجام کارهایشان به صورت مکانیزه درآمده و تمام این زحمات در واحد فناوری اطلاعات به منظور هر چه بهتر سرویس دادن به بیماران محترم ، مراجعه کنندگان به مرکز و کارمندان شاغل در این بیمارستان انجام گرفته و هنوز نیز ادامه دارد .

این واحد شامل زیر بخشهای ذیل میباشد :

- بخش سخت افزار

- بخش نرم افزار

- بخش شبکه

- بخش طراحی WEB

معرفی اجمالی هر یک از زیر بخشها و وظایف آنها در واحد فناوری اطلاعات :

- بخش سخت افزار : در این بخش کارهای مختلفی در راستای خرید ،پشتیبانی و..... قطعات سخت افزاری ، سیستمهای کامپیوتری و سرورهای مستقر در این بیمارستان انجام میگردد .

این قسمت وظیفه نگهداری سخت افزار موجود  ، نیازسنجی بیمارستان در راستای سخت افزار های جدید، آموزش نگهداری صحیح از سیستمها به پرسنل و بازدید دوره ای جهت بررسی سیستم های سخت افزاری مرکز و گزارش به مسئول واحد را خواهد داشت .

- بخش نرم افزار : در این بخش پشتیبانی از نرم افزار HIS بیمارستان و همچنین Data Base های مربوط به آن انجام میگردد . که این پشتیبانی ها شامل آموزش نرم افزار به پرسنل ، رفع ایرادات آنها در سیستم ،  گزارش به شرکت سازنده ، گرفتن Backup از اطلاعات ذخیره شده بر روی سرورهای بیمارستان ، تهیه فایلهای مورد نیاز واحدهای دیگر که در تعامل با بیمارستان و بیماران میباشند ( مثل بیمه ها ) و ...

این قسمت وظیفه انجام کارهای بالا و گزارش نحوه انجام کارها و اعلام ایرادات به مسئول واحد را خواهد داشت .

شایان ذکر است که نرم افزار  HIS مورد استفاده در این مرکز مربوط به شرکت پیوند داده ها  میباشد .

- بخش شبکه : در این بخش کارهای مربوط به راه اندازی شبکه های داخلی بیمارستان و گسترش آنها، همچنین پشتیبانی از شبکه موجود انجام میشود .

- بخش طراحی WEB : بروزرسانی اطلاعات موجود در پرتال بیمارستان نیز بر عهده این بخش میباشد .

در این بخش اطلاعات قبل از بارگذاری به اطلاع مسئول واحد میرسد .

این واحد که در راهروی اصلی بیمارستان در طبقه همکف واقع می باشد در حال حاضر  با 2کارشناس رایانه به ارائه خدمات زیر می پردازد:

----------------------------

بررسی کارشناسی علت نیاز خرید تجهیزات رایانه ای و تایید ویا عدم تایید نیاز