چهارشنبه 27 بهمن 1389 زنان شاغل برای رفع خستگی زودهنگام چه کار کنند؟
زنان شاغل برای رفع خستگی زودهنگام چه کار کنند؟
دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت توصیه‌هایی را برای رفع خستگی زودهنگام در زنان شاغل اعلام کرد.
دفتر آموزش و ارتقاء سلامت اعلام کرد: زنان شاغل علاوه بر انجام کار در خارج از منزل، باید وظایف مادری را ایفا کنند و علت عمده خستگی زنان، کم خونی، کم کاری تیروئید، عفونت دستگاه ادراری، مصرف کافئین زیاد، رژیم غذایی نامناسب، کمبود خواب، بیماری‌های قلبی و استرس عنوان شده است.
بنابراین گزارش، زنان در صورت ابتلا به کم خونی، با تشخیص پزشک، می‌توانند در کنار توصیه‌های دارویی، با مصرف غذاهایی همچون اسفناج، کلم بروکلی و گوشت مشکل خستگی را در کمتر از 30 روز رفع کنند.
دفتر آموزش و ارتقاء سلامت توصیه کرد: اگر افراد به طور معمول کم کار هستند و یا دچار افسردگی شده‌اند، ممکن است تیروئید کم کار داشته باشند که در این صورت، می‌توانند با مراجعه به پزشک و درمان به رفع مشکل خود کمک کنند.
این گزارش حاکیست، مصرف کافئین زیاد و رژیم غذایی نامناسب می‌تواند موجب بروز خستگی زودرس در زنان شود همچنین استفاده از قهوه، شکلات و نوشابه، به دلیل کاهش دریافت کالری می‌تواند در بروز خستگی مؤثر باشد.
گفتنی است، بی‌نظمی و کمبود خواب نیز، از دیگر عوامل بروز خستگی عنوان شده است و توصیه شده با خوردن غذاهای سبک در شب و تنظیم ساعت خواب می‌توانند به شادابی خود در محیط خانه و اجتماع کمک کنند
زنان شاغل